Afslankbroeken

Afslankbroeken

Dromen we niet allemaal van vrouwelijke rondingen op de 'juiste' plaatsen en benen die je zelfzeker aan de wereld kan tonen? Zeker nu de mooie dagen er zitten aan te komen, bekruipt ons de twijfel of we dat mooie kleedje of die leuke tuniek nog wel zouden dragen…

De éne kijkt in de spiegel en ziet wat extra vetrolletjes op de heupen, een ander is niet gelukkig met die extra bolling op de buik of wat zwaardere enkels en nog een ander had van moeder natuur liever slankere dijen gekregen. Natuurlijk kunnen we met z'n allen aan het sporten gaan. En gezonder eten is zeker een heel goede optie. De vorm van ons lichaam is echter vaak ook genetisch bepaald en er zijn 101 andere oorzaken waardoor een lichaam zelfs ondanks regelmatig sporten en een goed voedingspatroon, niet doet wat we ervan verwachten.

Zo is het bijvoorbeeld na een bevalling moeilijk om meteen je zandloperfiguur terug te krijgen. Ook doen sommige medicijnen je lichaam vocht vasthouden en zorgen ze zo voor extra kilo's. Wat als je moeder zware bovenbenen had? Dan zal je als dochter vaak kampen met dezelfde probleemzone.

Kunnen we de natuur dan een handje helpen?

Het antwoord daarop is gelukkig een volmondig 'ja'! Er zijn 'shapewear'-oplossingen voor elke zone; maar één van de meest veelzijdige is ongetwijfeld de afslankende legging of zoals we ze vaak noemen: 'de afslankbroek'.

Dit kledingstuk bestaat in verschillende materialen, kan daardoor als boven- en/of onderkleding gedragen worden en bepaalt per model welke probleemzone je extra gaat aanpakken.

Natuurlijke vezel

Voor degenen onder ons die zweren bij natuurlijke materialen zijn er de modellen in katoen. Katoen is een natuurlijke vezel die zweet makkelijk absorbeert en omwille van zijn sterkte lang meegaat. Modern katoen is daarenboven dankzij de nieuwe procedés beter bestand tegen krimpen en kreuken dan de vroegere versies. Binnen dit materiaal kan je dan kiezen waar je correctie nodig hebt.

Dames die zich onzeker voelen over de taille en buikstreek en die de heupen en benen graag wat extra steun meegeven, kiezen best een katoenen legging met een hoge taille. Zo wordt je figuur vanaf je BH tot aan je enkels gecorrigeerd. Op deze manier vlak je de rolletjes uit en zorg je voor een strakkere buik boven mooi gevormde heupen en benen.

Zij die vooral last hebben met hun buikje en een zwaardere heup/dij, nemen best een model met een brede tailleband. Deze zorgt voor een vlakkere maagstreek en geeft een mooie shaping aan de heupen. Dijen en benen worden vanzelfsprekend ondersteund.

Synthetische vezel

Synthetische vezels ondergingen de laatste decennia heel wat veranderingen en hebben daardoor vaak heel specifieke voordelen.

Wanneer je een afslankbroek wenst te dragen ònder een lange broek of een jumpsuit, dan kies je best een legging uit een fijn en ademend materiaal. Tegenwoordig bestaan er zelfs vezels waar men natuurlijke bestanddelen aan toevoegt die afslankend werken. Elasthaan kan op een speciale manier geweven worden om actief cellulitis te bestrijden. Zo werk je aan je lichaam zonder dat je het zelf merkt…


Een andere, vrij nieuwe, synthetische vezel is Cupron, waar koper in verwerkt wordt. Het koper zorgt voor een verbetering in de structuur van de huid en beschermt haar tegen bacteriën. Een legging in dit materiaal kan je zonder zorgen dragen als corrigerende bovenkleding, maar is ook heel geschikt om in te sporten of actief bezig te zijn.

Luxe uitstraling

Heb je zin in een hippe look en mag je legging een extra toets geven? Ga dan voor de lederlook, deze is niet meer uit het straatbeeld weg te branden! Je kan een legging in 'faux leather' heel veelzijdig combineren. Meet jezelf een stoere look aan met een jeansvestje en laarsjes of ga voor chique met een wit hemd en een hakje onder je legging.

Afslankbroekjes via onze webwinkel

Zoals je ziet is er geen reden meer om je te verstoppen onder hopen laagjes.

Herkende je jezelf in één van bovenstaande profielen? Ontdek onmiddellijk ons aanbod: https://www.corrigerendondergoed.com/afslankbroeken-4 en bevrijd jezelf van onzekerheden!

Geen producten gevonden. Klik hier om terug te keren naar de homepagina.